Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Βασίλη Γ. Ντέλλα αθλητή της ελευθέρας πάλης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων, εξέδωσε η Δράση Πολιτών. Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

“Η ‘’Δράση Πολιτών’’ του Δήμου Τυρνάβου επαινεί και συγχαίρει δημοσίως τον αθλητή της Ελευθέρας Πάλης Ντέλλα Βασίλειο του Γεωργίου, διότι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων 2015.

Η διάκριση του συγκεκριμένου αθλητή τιμά τον Δήμο Τυρνάβου, κάνει υπερήφανους τους δημότες και κινητροδοτεί άλλους αθλητές του τόπου μας να αγωνισθούν για την επίτευξη παρομοίων επιτευγμάτων.

Παράλληλα, η ‘’Δράση Πολιτών’’ συγχαίρει την οικογένεια του Βασίλη για την ηθική και υλική υποστήριξη που παρέχει επί σειρά ετών στον αθλητή, καθώς και τον προπονητή, κ. Γιάννη Λάκη, υπό την καθοδήγηση του οποίου τα άθλημα της Πάλης στον Τύρναβο γνωρίζει υψηλές διακρίσεις και μάλιστα από νεαρούς αθλητές με υποδειγματική ηθική και πνευματική συγκρότηση.

Τέλος, η ‘’Δράση Πολιτών’’ προγραμματίζει ειδική εκδήλωση, για να απονείμει τιμητικές πλακέτες στον Ντέλλα Βασίλειο και στον κ. Γιάννη Λάκη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ