ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η 19ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΘΥΜΑ BULLYING ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ

Το όνομα Bethany Mota μπορεί να μην λέει τίποτα σε όσους έχουν γεννηθεί πριν το 1990, όμως στις νεότερες ηλικίες και τους ανθρώπους τις αγοράς είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η Mota τον Ιούνιο του 2009, στα 13 της, ήταν απλά μία έφηβη από την Καλιφόρνια που όπως πολλά παιδιά στην ηλικία της είχε πέσει θύμα bullying, όμως τότε κάτι άλλαξε. Αποφάσισε να ξεφύγει από την πίεση που ένιωθε λόγο του bullying μέσω του Youtube. Έφτιαξε ένα κανάλι για να παρουσιάζει τα νέα και τις επιλογές της από την μόδα και σε λίγο καιρό έγινε από τους πιο δημοφιλής χρήστες του YouTube σε ηλικία κάτω των 25.

Σήμερα η παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εντυπωσιακή. Έχει 10 εκατ. followers στο YouTube, 2,45 εκατ. followers στο Twitter και 4,5 εκατ. στο Instagram.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε την δική της κολεξιόν ρούχων για την Aéropostale, ενώ το περιοδικό Time την συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 25 έφηβους που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή.

Όλα αυτά κάνουν την Bethany περιζήτητη στους διαφημιστές που έχουν στόχο πελάτες στις ηλικίες 18-24.

Ο λόγος που οι διαφημιστές στοχεύουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι επειδή σύμφωνα με έρευνα της FONA International, τα 26 εκατ. εφήβων διαθέτουν για αγορές ποσό ύψους 19,1 δισ. δολαρίων ενώ αν η ηλικία των καταναλωτών ανεβεί έως τα 24 έτη, ο αριθμός των διαθέσιμων χρημάτων για ξόδεμα, φτάνουν το αστρονομικό ποσό των 211 δισ. δολαρίων.

Kαι άλλα social media, όπως το Facebook, Τwitter και Instagram δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη του τομέα των βίντεο, αφού φαίνεται πως ζούμε, όπως αναφέρει ο Business Insider στην εποχή του βίντεο.

newmoney.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ