ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στον αέρα φαίνεται να είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης της προσυνεδριακής γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ Λάρισας που μετά από απόφαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί με συνδικαλιστική άδεια στις 17 Ιουνίου.

Ομως χθες η διεύθυνση Β/βαθμιας εκπαίδευσης ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων ότι δεν μπορεί να δοθεί άδεια για τη συγκεκριμένη ημέρα και ότι θα πρέπει να γίνουν κανονικά οι εξετάσεις στα σχολεία. Μάλιστα η διεύθυνση επικαλείται το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονται και οι εξετάσεις του πανελλαδικώς εξεταζόμενου ειδικού μαθήματος των Αγγλικών για σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το θέμα απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ κατά τη διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για το πώς θα γίνει η συνέλευση, με παρατάξεις (ΔΑΚΕ, παρεμβάσεις) να επιμένουν ότι η συνέλευση πρέπει να γίνει με συνδικαλιστική άδεια, και με τις ΣΥΝΕΚ να φαίνεται ότι βάζουν νερό στο κρασί τους.

Αν και δεν έγινε ακόμη γνωστό το πότε και πώς θα γίνει η συνέλευση, εκείνο που φαίνεται είναι ότι υπάρχει θέμα δυσλειτουργίας εντός του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ