ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΥ

Στις 15 Μαϊου 2015, ημέρα Παρασκευή θα εορτασθεί πανηγυρικά ο Πολιούχος της Λάρισας Άγιος Αχίλλιος. Ο δήμος Λαρισαίων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

  • Ώρα 7:30 απογευματινή Πανηγυρικός Εσπερινός του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου

Παρασκευή 15  Μαΐου 2015

  • Ώρα 7:00 πρωϊνή Κωδωνοκρουσία επί 10λεπτο από όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης και στη συνέχεια εωθινό από την Φιλαρμονική του Δημ. Ωδείου Λάρισας.
  • Ώρα 10:15 πρωϊνή Προσέλευση επισήμων
  • Ώρα 10:45 πρωϊνή Εκκίνηση πομπής

Επιστροφή της πομπής κατά την ανωτέρω τάξη από την πλατεία Κεντρική δια των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό  Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Στις 10:45π.μ.  Θα γίνει η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Πλατεία Κεντρική και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου ΑΧΙΛΛΙΟΥ.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com