ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ

Νέος καυγάς στην αίθουσα ψυχαγωγίας του Ιδρύματος Ανηλίκων χθες, κατέληξε σε ξυλοδαρμό ενός 18χρονου Έλληνα με καταγωγή από την Κομοτηνή, από τρεις επίσης τροφίμους στο Ίδρυμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι.

Το επεισόδιο έγινε για διαφορές που είχαν οι τρεις τρόφιμοι, που είναι ηλικίας 20, 17 και 18 χρονών Έλληνας, Ρουμάνος και Αλβανός, με τον 18χρονο και είχε αποτέλεσμα να μην αργήσουν να έρθουν στα χέρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ανήλικου, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν. Ιωνίας και κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Πάντως, το θέμα με το Ίδρυμα Ανηλίκων απασχολεί σχεδόν καθημερινά τη δημοσιότητα και φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς φιλοξενούνται τρόφιμοι ανήλικοι ή και νεαροί, διαφόρων εθνικοτήτων, που  έχουν διαφορές και αρκετές φορές καταλήγουν σε επεισόδια.

Σημειώνεται τέλος ότι οι τρεις που ξυλοκόπησαν τον 18χρονο, έχουν συστήσει ομάδα και έχουν λάβει και στο παρελθόν μέρος σε ανάλογα επεισόδια.

magnesianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ