ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13-5-2015 στο Γραφείο του Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Καθηγητή Παναγιώτη Γούλα, η μη Κερδοσκοπική Εταιρία artfools, βράβευσε το Ίδρυμα για την πολύτιμη και διαχρονική προσφορά του στην διοργάνωση του φεστιβάλ ‘INTERNATIONAL CINEMATOGRAPHY ARTFOOLS FESTIVAL ‘.

Η κ. Άντα Σαρτζή, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του festival, ευχαρίστησε θερμά τον Δρ. Γούλα που πίστεψε στο θεσμό και του απένειμε, δια της εθελόντριας κας. Βασιλικής Μουστάκα, τιμητική πλακέτα βραβεύοντας στο πρόσωπό του το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας συνολικά καθώς και όλες τις διοικήσεις που από τα πρώτα χρόνια διοργάνωσης του festival, εδώ και επτά και πλέον έτη, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια και στήριξαν με χαρά αυτό που πλέον έγινε θεσμός για τα δρώμενα της Λάρισας και όχι μόνο.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, αφού ευχαρίστησε την κα Σαρτζή για την βράβευση, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ως φορέας εκπαίδευσης και πολιτισμού, προσπαθεί να υποστηρίζει όλες τις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και εξυψώνουν το πνεύμα. Παρά την οικονομική στενότητα που χαρακτηρίζει την εποχή μας, καταφέραμε και αυτή δε στάθηκε εμπόδιο για το Τ.Ε.Ι. να υποστηρίξει ως χορηγός το φεστιβάλ».

Την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Ευστάθιος Βελισσαρίου, καθώς και η κ. Δήμητρα Μπαράτση από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ