ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ π. Φ. ΦΑΡΟ

«Πρόκειται για μια προσπάθεια δημιουργίας δράσεων  που δεν είναι αυστηρά ενταγμένες σε ένα επιστημονικό πλαίσιο, μια επαφή με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που ο Φιλόθεος Φάρος ως ιερέας και ψυχοθεραπευτής προσεγγίζει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο».

Αυτά τόνισε την Τετάρτη προλογίζοντας την εκδήλωση με θέμα «Η τέχνη της ζωής» και ομιλητή τον πατέρα Φιλόθεο Φάρο, ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας, ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος Erasmus Plus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα επαφή με το κοινό ο π. Φιλόθεος Φάρος ασχολήθηκε με τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ο άνθρωπος στο μέσον της ζωής του, «… μια προσπάθεια να μην μετατραπεί η ζωή μας σε καταναλωτικό αγαθό».

Ανθρώπινες  σχέσεις, επικοινωνία στην οικογένεια, έρωτας και bullying απασχόλησαν το λόγο του πατρός Φιλόθεου, με την αίθουσα του Χατζηγιάννειου  Πνευματικού Κέντρου  να αποδεικνύεται πολύ μικρή για να τον χωρέσει!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην εκδήλωση  διοργάνωσε το τμήμα Erasmus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, το βιβλιοπωλείο «Γνώση» και τις εκδόσεις «Αρμός».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ