ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Λάρισα ,στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Πανούση,  συνάντηση με μέλη του προεδρείου της Ε.Α.Λ. Παρά τον περιορισμένο χρόνο της επίσκεψης και παρουσία του Δ/ντή του γραφείου του κ. Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασιλείου Μαστρογιάννη, τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

όπως η ξαφνική κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων ,η συντήρηση αστυνομικών Υπηρεσιών μέσω εσόδων της λέσχης κ.α. Από την πλευρά του ο κ.Αναπληρωτής Υπουργός όσον αφορά την κατάργηση των θέσεων, ανέφερε ότι επρόκειτο για μνημονιακή δέσμευση της προηγούμενης Κυβέρνησης(νόμος ΔΕΝΔΙΑ) ,ενώ από πλευράς του Υπουργείου γίνονται ενέργειες για τη δημιουργία νέου οργανογράμματος που θα καλύψει τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής και περιφέρειας ξεχωριστά. Εισέπραξε θετικά το αίτημα της συντήρησης των αστυνομικών Υπηρεσιών μέσω εσόδων της λέσχης  και υποσχέθηκε ότι θα το εξετάσει και από τη νομική του πλευρά προς την επίλυσή του.

Από πλευράς του Προεδρείου ζητήθηκε επίσημη συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου τεθούν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους της Δ.Α. Λάρισας ,με θετική ανταπόκριση εκ μέρους του υπουργού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ