ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

Για πολλά γέλια, οι νεοφιλελεύθεροι, φιλοευρωπαϊστές – σκοταδιστές της χώρας που διοργάνωσαν χθες το βράδυ συγκέντρωση το Σύνταγμα, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία, εναντίον του νομοσχεδίου για την Παιδεία που ψηφίστηκε την ίδια ώρα στην Βουλή.

Θυμίζουμε ότι τον νομοσχέδιο μεταξύ άλλων έρχεται να καταργήσει την Τράπεζα Θεμάτων στο Λύκειο, την αξιολόγηση και πολλές άλλες αντιδραστικές διατάξεις για δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση (επαναφέρει τους φοιτητές που διεγράφησαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις επειδή χουν περάσει τα χρόνια φοίτησης) ενώ διορθώνει, και πολλές άλλες αδικίες.

αντιστ2Η συγκέντρωση είχε τίτλο, “Ανάψτε τον φακό”, και σε αυτή έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Τζήμερος, ο Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ) η Αλεξία Μπακογιάννη (Ντόρα), ο Θάνος Βερέμης, και ο Άρης Πορτοσάλτε, όλοι οι ευρωπαϊστές στο Σύνταγμα.

Ήταν μία μεγαλειώδης συγκέντρωση 158 ατόμων στο Σύνταγμα, η συγκέντρωση εναντίον του νόμου για την Παιδεία του Αριστείδη Μπαλτά.

Μετά την (επίσης μεγαλειώδη) συγκέντρωση στο Μαρούσι με τον κύριο και την κυρία Πατούλη να δίνουν αγωνιστικό παρών, οι… ευρωπαϊστές (νεοφιλελεύθεροι), βρέθηκαν στον χώρο των αγώνων, όχι στην Καισαριανή, αλλά στην πλατεία Συντάγματος.

αντιστ3Μέσος όρος ηλικίας στη συγκέντρωση: 68,3 ετών. Ήταν και τέσσερις νέοι. Αλλά γρήγορα αποδείχτηκε πως ήρθαν για τους ευζώνους…

Αλήθεια που είναι τα κανάλια να μας δείξουν πλάνα της μεγαλειώδους αυτής συγκέντρωσης, την οποία συντονισμένα και με πάθος διαφήμιζαν από προχθές το βράδυ.

Δεν πειράζει την ανέδειξαν με πολύ γέλιο μέσω tweeter άτομα κάθε ηλικίας.

Εγώ πάντως περιμένω με αγωνία τα σημερινά σχόλια του Αρη Πορτοσάλτε για την αγωνιστική του εμπειρία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ