ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΥ

Στις 15 Μαϊου 2015, ημέρα Παρασκευή θα εορτασθεί πανηγυρικά ο Πολιούχος της Λάρισας Άγιος Αχίλλιος. Ο δήμος Λαρισαίων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

  • Ώρα 7:30 απογευματινή Πανηγυρικός Εσπερινός του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου

Παρασκευή 15  Μαΐου 2015

  • Ώρα 7:00 πρωϊνή Κωδωνοκρουσία επί 10λεπτο από όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης και στη συνέχεια εωθινό από την Φιλαρμονική του Δημ. Ωδείου Λάρισας.
  • Ώρα 10:15 πρωϊνή Προσέλευση επισήμων
  • Ώρα 10:45 πρωϊνή Εκκίνηση πομπής

Επιστροφή της πομπής κατά την ανωτέρω τάξη από την πλατεία Κεντρική δια των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό  Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Στις 10:45π.μ.  Θα γίνει η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέσω των οδών Μανωλάκη – Κύπρου προς την Πλατεία Κεντρική και από εκεί διά των οδών Φιλελλήνων – Βενιζέλου προς τον Ιερό Ναό Αγίου ΑΧΙΛΛΙΟΥ.

Μετά το τέλος της Εορτής η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Λάρισας και ο Εμπορικός Σύλλογος θα παραθέσουν δεξίωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) προς τιμή των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, των φορέων και του Λαού της πόλης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ