ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ»

 

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Οι Κληρονόμοι της Καλλιρρόης», η Ερασιτεχνική Θεατρική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής», συνεχίζει την δράση της, με το κλασσικό πλέον έργο την «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, το οποίο ανέβηκε χθε στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου στη Νεάπολη.

Να σημειώσουμε πως το αριστούργημα της μεγάλης αγγλίδας δημιουργού, παίζεται συνεχώς, χωρίς καμία διακοπή, για πάνω από 60 χρόνια στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις του κόσμου.

Πρόκειται για μία αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου, με συνεχείς ανατροπές στην εξέλιξη και την πλοκή της, μέχρι να φτάσουμε στην συγκλονιστική αποκάλυψη, στο τέλος του έργου, το οποίο αναμένεται να κρατήσει με κομμένη ανάσα τους θεατές, έως το τελευταίο του λεπτό.

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η γνωστή στο λαρισινό κοινό, Χρυσούλα Χρήστου, στην πρώτη συνεργασία της με την Ερασιτεχνική Σκηνή, το ομολογουμένως εντυπωσιακό σκηνικό, δημιούργησε ο επί εικοσαετίας και πλέον σκηνογράφος της Σκηνής, Γιάννης Γεωργιάδης και την θαυμάσια-υποβλητική-μουσική συνέθεσε η από πέρυσι συνεργάτης του σχήματος, Λαρισαία συνθέτης, Βιργινία Καραγιώργου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σκηνής, Σοφία Βαναργιώτη, Μαρία Μπούρμπουλα, Χρήστος Ορκόπουλος, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Κώστας Χατζηστεργίου και Γιάννης Χλόπτσιος.

Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των παραστάσεων είναι 14,15,16,17,21,22,23 και 24 Μαΐου στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου στη Νεάπολη με τιμή εισιτηρίου στα 3 ευρώ, ενώ η είσοδος σε ανέργους και παιδιά είναι δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ