ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό απένειμαν μέλη του φορέα πολιτισμού «Artfools» για την πολύτιμη συμβολή της Περιφέρειας στην διοργάνωση και διεξαγωγή και του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας / artfools.

Τα μέλη του φορέα εξήραν το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο χώρο του πολιτισμού, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός ευχαριστώντας για την τιμή που του έγινε,  στάθηκε από την πλευρά του στην ολοένα και αυξανόμενη δυναμική και εμβέλεια που αποκτά το Φεστιβάλ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η διαρκής αξιόλογη προσπάθεια των διοργανωτών έχει καταστήσει το κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας σε σπουδαίο θεσμό τέχνης όχι μόνον για τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή δεδομένα».

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης τόνισε πως «η τέχνη στις δύσκολες περιόδους όπως η σημερινή, αποτελεί ένα ανάχωμα στην καθημερινότητα» ενώ μιλώντας τέλος για τη συνδρομή της Περιφέρειας στο Φεστιβάλ, κατέληξε λέγοντας πως «εκπέμπουμε ένα θετικό μήνυμα συνεργασίας και δείχνουμε ότι και στις δύσκολες στιγμές όταν υπάρχει κατανόηση και συνεργασία, μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μεγάλα και αξιόλογα πράγματα».

Εκ μέρους του «Artfools» τον κ. Αγοραστό επισκέφθηκαν στο γραφείο του η πρόεδρος κ. Άννα Σαρτζή, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κ.κ. Δήμητρα Μπαράτση και Ντίνα Σαρτζή καθώς και οι εθελοντές κ.κ. Βαγγέλης Τάχας, Ολυμπία Καλαμπαλίκη και Βασιλική Μουστάκα.

ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ

maΕν τω μεταξύ εκτιμώντας την διαρκή προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στη διοργάνωση κάθε χρόνο του Ιπποκράτειου Αγώνα Δρόμου που διεξάγεται στη Λάρισα, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων της περιοχής, απένειμε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τιμητική πλακέτα.

Μάλιστα, η φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αλλά και ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας τις 1250 σε ενηλίκους αλλά και μικρά παιδιά.

Από την πλευρά του κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου σημειώνοντας πως «στηρίζουμε χρόνια τώρα τους μαραθωνοδρόμους γιατί πιστεύουμε ότι επιτελούν ένα σπουδαίο έργο για όλες τις ηλικίες. Ήταν ένας αγώνας για ανθρώπους κάθε ηλικίας χωρίς κόστος για τους ίδιους, μέσα στην πόλη, δίπλα από πολλά αξιοθέατα, χρήσιμος στον αθλητισμό.

Σε μία δύσκολη περίοδο συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και τους ανθρώπους που έχουν αγάπη, μεράκι και πίστη σε αυτό που κάνουν, γιατί μόνον έτσι οι κοινωνίες μας οδηγούνται μπροστά. Από συλλόγους που αγαπούν και έχουν προσήλωση σ’ αυτό που κάνουν και κάθε χρόνο δείχνουν και κάτι καλύτερο».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας κ. Απόστολος Γούλας δήλωσε τα εξής: «με τη δική σας στήριξη κύριε Περιφερειάρχη, τα καταφέραμε και φέτος. Είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, 850 άτομα στα 10 χιλιόμετρα και περισσότερα από 450 παιδάκια. Πάνω από 1250 άτομα απόλαυσαν τη διαδρομή και το αρχαίο θέατρο της Βενιζέλου το οποίο ήταν η εκκίνηση και ο τερματισμός. Συμμετείχαν επίσης και πολλοί αθλητές εκτός Λάρισας, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα της πόλης που είδαμε.

Ο Ιπποκράτης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη μας, το οποίο πρέπει να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Πέραν του κ. Γούλα από πλευράς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων στο γραφείο του Περιφερειάρχη παρέστησαν επίσης τα μέλη κ.κ. Ιωάννης Γκισάκης και Νίκος Γούλας.

Εκτός της τιμητικής πλακέτας, στον κ. Αγοραστό δόθηκαν τιμής ένεκεν η φανέλα και το μετάλλιο συμμετοχής στον φετινό Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com