ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί του πρωτοπόρου του ομίλου των πλέι άουτ Αγροτικού Αστέρα πέτυχε σήμερα η ομάδα του Τυρνάβου που φαίνεται ότι μπαίνει για τα καλά πλέον στη μάχη για τη σωτηρία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες.

Οι παίκτες του Χαραλαμπίδη μπήκαν αποφασισμένοι για το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι και έδειξαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τη διάθεσή τους να στριμώξουν τον αντίπαλο.

Μάλιστα οι κυανέρυθροι ευτύχησαν να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ μόλις στο 7′ με τον Αλεξίου μετά από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα. Οι παίκτες του Τυρνάβου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα κατόρθωσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 34′ με τον Μούσα Ποκόνγκ, που πήρε μπαλιά για όσκαρ από τον Οττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε αλλά ο Τύρναβος αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα ενώ αντίθετα δέχθηκε γκολ στο 57′ με τον Μίλιτς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Παληγεώργος (56’ Ντατίδης), Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Στεργιανός, Χαλούλος, Μιλουτίνοβιτς (62’ Δημητρίου), Ότα, Κυριάκος, Ποκόνγκ, Αλεξίου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Καράμπας, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Καρακατσάνης, Βελλίνης (47’ Μίλιτς), Στεφανιδης, Καθάριος.

Δημήτρης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ