ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΩΓΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Ένα 6χρονο κοριτσάκι είναι το θύμα της φτώχειας και της δυστυχίας που στο καιρό των μνημονίων μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Το κοριτσάκι ζούσε σε ένα βρώμικο διαμέρισμα – τρώγλη, μέσα σε ακαθαρσίες με ελλιπή σίτιση και φροντίδα, αφού η μητέρα του για να βρει τα προς το ζην το άφηνε για ώρες μόνο του, σχεδόν εγκαταλελειμμένο. 

Τη γειτονιά «ξύπνησε» το γοερό κλάμα της μικρής που έβγαινε από το διαμέρισμα στο οποίο έμενε στην πιο κεντρική συνοικία της Λάρισας στον Αγιο Νικόλαο.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που επενέβη αμέσως με τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε στο διαμέρισμα.

Το 6χρονο κοριτσάκι, φανερά υποσιτισμένο και βρώμικο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου θα παραμείνει μέχρι να βρεθεί κατάλληλο ίδρυμα για τη φιλοξενία του αφού η Εισαγγελία Λάρισας αφαίρεσε την επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα του, ενώ δεν έχει βρεθεί ο πατέρας του παιδιού τον οποίο μάλλον δεν γνωρίζει το παιδάκι.

Το συμβάν αποκάλυψε παράλληλα την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας η οποία μη μπορώντας να συντηρήσει την ίδια και το παιδάκι με το προνοιακό επίδομα, αναγκάστηκε να βρει δουλειά αφήνοντας μόνο του το παιδί στο σπίτι, αφού δεν είχε κάποιο άτομο για να το προσέχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ