ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εκτυλίχθηκε η δεύτερη πράξη του δράματος του 6χρονου κοριτσιού και της μητέρας του που ζούσαν σε διαμέρισμα – τρώγλη, στο κέντρο της Λάρισας, θύματα της οικονομικής κρίσης αλλά και της οικογενειακής κατάστασης της μητέρας.

Το κοριτσάκι που το απόγευμα μεταφέρθηκε σε ίδρυμα της Λάρισας, δέχθηκε τις φροντίδες γιατρών και νοσηλευτών ενώ την επισκέφθηκαν τόσο κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, όσο και παιδοψυχολόγος. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το παιδάκι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και υγείας και ως εκ τούτου μπορεί να μεταφερθεί σε ίδρυμα μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το αν θα μπορέσει να συνεχίσει να ζει με τη μητέρα του.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται και η προσπάθεια γειτόνων της μητέρας που προσπαθούν να πείσουν τις αρχές να μην χωρίσουν τη μητέρα από το παιδί, υποστηρίζοντας ότι με την κατάλληλη στήριξη θα μπορέσουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι προς το παρόν το παιδάκι μεταφέρθηκε σε ίδρυμα φιλοξενίας στην περιοχή μέχρι να ληφθούν οι τελικές και οριστικές αποφάσεις για την επιμέλεια του 6χρονου κοριτσιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ