ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Νέα επίθεση στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας δήμου Τυρνάβου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η “Δράση Πολιτών” εξαιτίας της κατάστασης με τα άκοπα χόρτα που επικρατεί σε πολλά σημεία του δήμου και ειδικά στο μικρό πάρκο κοντά στο ΕΠΑΛ. Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Κατά το πρόσφατο παρελθόν, η ”Δράση Πολιτών”, με δημόσια τοποθέτησή της,ζήτησε την αποπομπή του αντιδημάρχου καθαριότητας λόγω ανικανότητας και αδράνειας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της αρμοδιότητάς του.

Φυσικά, δεν τρέφαμε την ψευδαίσθηση ότι ο κ. Σαρχώσης θα τολμούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια. Άλλωστε, ο ίδιος αποτελεί οργανικό μέλος της γνωστής ”τρόικας” που διοικεί τον Δήμο, ωθώντας στο περιθώριο τους υπολοίπους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.

Είχαμε, όμως, την προσδοκία ότι, τουλάχιστον, ο ανίκανος και αδαής αντιδήμαρχος θα συνετιζόταν και θα βελτίωνε την αποτελεσματικότητά του επ’ ωφελεία του κοινού καλού. Διατηρούσαμε την ελπίδα ότι η αιδώς που θα προκαλούσε η επικοινωνιακή μας πίεση θα βελτίωνε και θα συμμάζευε κάπως το χαοτικό τοπίο που κυριαρχεί στον τομέα της καθαριότητας στο σύνολο σχεδόν του Δήμου Τυρνάβου.

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, η ελπίδα και η προσδοκία μας διαψεύσθηκαν. Η “Δράση Πολιτών” καθημερινά γίνεται δέκτης παραπόνων από την τοπική κοινωνία για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην καθαριότητα, στον καθαρισμό των χόρτων και στους δρόμους, ακόμη και εντός των αστικών περιοχών του Δήμου.

Τελευταίο κρούσμα ήταν τα δικαιολογημένα παράπονα και οι εύλογες ανησυχίες των πολιτών που διαβιούν πέριξ του μικρού Πάρκου που βρίσκεται έναντι του Συνεργείου Αυτοκινήτων του κ. Βασίλη Μπρέζα.

dras2Όπως φαίνεται από το συλλεχθέν φωτογραφικό υλικό η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, τριτοκοσμική και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η περιοχή μάλλον μοιάζει με ζούγκλα, τα ερπετά φαίνεται να ευδοκιμούν, ο διπλανός δρόμος είναι σχεδόν αδιάβατος από τις λακκούβες και όλα αυτά συμβαίνουν κοντά στο αστικό κέντρο του Τυρνάβου εν έτει 2015.

Σταματούμε εδώ, γιατί δεν θέλουμε να διεκτραγωδήσουμε περισσότερο την κατάσταση. Αφήνουμε τον κύριο αντιδήμαρχο και τον κύριο Σαρχώση στην κρίση των πολιτών. Αρκούμεθα μόνο στην επισήμανση ότι και η υπνηλία έχει τα όριά της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ