ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΑΝ. ΥΕΘΑ Κ. ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

 

Στη Λάρισα θα βρίσκεται, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη 25 και 26 Μαϊου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Κώστας Ησυχος, ο οποίος την Τρίτη,  θα παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ της Εθνικής Ομάδας  Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της μικτής ομάδας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του νομού Λάρισας και παλαιμάχων της ΑΕΛ.

Το μήνυμα του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 6 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, είναι «στείλε το δικό σου μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας» και σκοπός της αθλητικής εκδήλωσης, που γίνεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και  Τυρνάβου, το Δήμο Λαρισαίων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό, είναι η ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική συνάντηση, δεν θα υπάρξει εισιτήριο και η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη. Για να επιτευχθεί ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης, θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, προσερχόμενοι στο Αλκαζάρ να φέρουν μαζί τους και να προσφέρουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εισόδους του γηπέδου, ρουχισμό και τρόφιμα.

Ειδικά «καλάθια», θα υπάρχουν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στην Ιερά Μητρόπολη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και σε χώρο της 1ης Στρατιάς (αφορά το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της) καθώς και στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Φίλων ατόμων με αυτισμό (Μανδηλαρά 49).

Συνάντηση Κ. Ησυχου – Απ. Καλογιάννη

Τη Δευτέρα 25 Μαϊου, στις 6 μ.μ. ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο της Λάρισας, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ενώ στις 6.30 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου για τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής συνάντησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ