ΤΟ «ΚΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» ΤΟΥ Δ. ΧΑΣΑΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Οίστρος δημιουργίας από τον Λαρισαίο πολιτικό μηχανικό Δημήτρη Χασάπη που μετά την επιτυχημένη συγγραφή και σκηνοθεσία του πρώτου θεατρικού του έργου, τους «Κληρονόμους της Καλλιρρόης», που αποθεώθηκε από το Λαρισαϊκό κοινό, έρχεται τώρα να μας παρουσιάσει το πρώτο το βιβλίο, με τίτλο «Κακό Καλοκαίρι» από τις εκδόσεις “Συμπαντικές Διαδρομές”.  

Πρόκειται για ένα κοινωνικό και πολιτικό θρίλερ, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Λάρισα την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 8 το βράδυ στο βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ(Μεγάλου Αλεξάνδρου 6).

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι:
Χριστίνα Ανδρέου, δημοσιογράφος και ηθοποιός της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής», Μαρία Μπούρπουλα, φυσικοθεραπεύτρια και επίσης ηθοποιός της Ερασιτεχνικής Σκήνης «Ανδρέας Τσατσαρής» καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Χασάπης.

 

Υπόθεση

Η Νάσια Ντάκου, μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας, ξεκινάει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την καλύτερη διάθεση.  Το γαλάζιο του Αιγαίου, καυτός ήλιος και ολόκληρη η οικογένεια της κάτω από την ίδια στέγη ύστερα από καιρό.  Δεν ήθελε τίποτε άλλο!

Σύντομα όμως μια τυχαία συνάντηση με έναν άγνωστο και ένα ανώνυμο απειλητικό γράμμα χαλάει το ευχάριστο κλίμα…

Παράλληλα η αστυνομία κάνει εφόδους και ξεκινά η εξάρθρωση της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα!

Η Νάσια με την οικονόμο του σπιτιού Κασσιανή βάζουν σε εφαρμογή την επιχείρηση «προβοσκίδα» και αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα των εξελίξεων.  Ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος οδεύει προς αποκάλυψη…

Όταν μια αγενής κοπέλα ευχήθηκε στην κυρία Μάρθα «κακό καλοκαίρι» εκείνη δεν έδωσε σημασία στην κατάρα της.  Για τη γυναίκα του κηπουρού μπορεί να μην ήταν, αλλά για κάποιους άλλους έκανε πρεμιέρα ένα καλοκαίρι αλλιώτικο…  Ένα κακό καλοκαίρι!

 

Βιογραφικό

 

Ο Δημήτρης Χασάπης γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε στο Southbank University του Λονδίνου και είναι πολιτικός μηχανικός. Από το 2011 ασχολείται με το θέατρο ως ερασιτέχνης ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και με τη συγγραφή θεατρικών έργων. Αντιπρόεδρος του «Θεσσαλικού Θεάτρου» (ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας) (2010) Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας–Μουσείο Γ. Ι Κατσίγρα (2006-2014) Τον Απρίλιο 2015 «ανέβηκε» στη Λάρισα η θεατρική παράσταση «Οι κληρονόμοι της Καλλιρρόης» ένα δικό του θεατρικό κείμενο σε δική του σκηνοθεσία. Το «Κακό Καλοκαίρι» είναι το πρώτο του βιβλίο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com