ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Συνεδρίασε  το πρωί της Τετάρτης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το Τοπικό Συντονιστικό όργανο του Δήμου Λαρισαίων, με θέμα της συνάντησης την αντιπυρική προστασία. Στη σύσκεψη, μετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Καλτσάς, η αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Δεσ. Αράπκουλε, ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για την Πολιτική Προστασία κ. Γιώργος Ζαούτσος,

ανώτεροι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Στρατού Ξηράς και της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι άλλων εμπλεκόμενων κρατικών υπηρεσιών, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία, στελέχη υπηρεσιών του Δήμου κ.α.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων    Απόστολος Καλογιάννης, στη σύντομη ομιλία του στην αρχή της συνεδρίασης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του σωστού σχεδιασμού και των προληπτικών μέτρων, ενώ επεσήμανε την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή των εθελοντικών οργανώσεων στο σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνεδρίαση έγινε καταγραφή των θεωρητικά επικίνδυνων σημείων, σε επίπεδο Δήμου Λαρισαίων, τόσο στην πόλη, όσο και περιφερειακά και συμφωνήθηκε να ληφθούν, όσο το δυνατόν περισσότερα, προληπτικά μέτρα.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ