ΑΦΑΝΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αφαντη παραμένει η γυναίκα που προσποιούμενη γνωστή γιατρό τηλεφώνησε σε επιχειρηματία του Αμπελώνα ζητώντας του χρήματα επειδή βρισκόταν στην Αθήνα και αντιμετώπιζε οικογενειακό πρόβλημα, με τους αστυνομικούς να την αναζητούν για να τη συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου. Για το θέμα για το οποίο έγραψε σχετικά χθες το paidis.com, εκδόθηκε σχετικό ανακοινωθέν από την αστυνομία στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, χθες (20-05-2015) το απόγευμα στον Αμπελώνα Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 24χρονος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απάτης και της παραβίασης της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί, εντός των ορίων του αυτοφώρου, μία ακόμη, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, συνεργός του στο αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στον 46χρονο ημεδαπό, που διατηρεί κατάστημα στον Αμπελώνα και του συστήθηκε ως ιατρός που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ίδια περιοχή. Στη συνέχεια, αφού προφασίστηκε ψευδή γεγονότα ως αληθή, επιχείρησε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, το οποίο θα παρέδιδε ο 46χρονος σε συγγενικό της πρόσωπο.

Λίγη ώρα αργότερα, μετέβη στο κατάστημα ο 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος συστήθηκε ως συγγενικό πρόσωπο της άγνωστης γυναίκας και παρέλαβε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, ενώ την ίδια στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Δ.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο (ταξί) του 24χρονου, με το οποίο μετέβη στο ανωτέρω κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός ασύρματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ