ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Παρουσία πολιτικών αρχών, εκπροσώπων φορέων, πολιτών και χοροστατούντος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τιρνάβου  κ. Ιγνατίου πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή των εγκαινίων του Δημοτικού Πολυιατρείου  Δήμου Λαρισαίων, που φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου.

«Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε επί δημαρχίας Κ. Τζανακούλη  και υλοποιείται από τη νέα δημοτική αρχή, στο πλαίσιο ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του δήμου και με στόχο την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε άπορους και ανασφάλιστους δημότες ή κατοίκους του δήμου μας», τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, που εξήρε και τη συμβολή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας «… μιας που συγχρονίσαμε  τα βήματά μας για την επίτευξη του στόχου».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της τράπεζας Α. Λάππας  υπογράμμισε ότι «… ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής σε μια κίνηση σύνδεσης με την τοπική κοινωνία και επιστρέφοντας έτσι ένα κομμάτι της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλει».

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας πρόσφερε ιατρικό εξοπλισμό τεσσάρων ιατρείων εξεταστηρίων  και ενός φυσικοθεραπευτηρίου, συνολικού κόστους άνω των 60.000 ευρώ, ενώ όλες οι υπηρεσίες του Δημοτικού Πολυιατρείου  θα παρέχονται δωρεάν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ