ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ»

Ολοκληρώνονται από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή (με ώρα έναρξης 9 μ.,μ.) οι παραστάσεις της «Ποντικοπαγίδας» του κλασσικού αριστουργήματος της Αγκάθα Κρίστι,  από την Ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής» στο  αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου στη Νεάπολη, (καθημερινά την ίδια ώρα σήμερα και στις 22, 23 και 24 Μαϊου στον ίδιο χώρο).

Να σημειώσουμε πως το αθάνατο αστυνομικό μυθιστόρημα της μεγάλης αγγλίδας δημιουργού, έχει κατακτήσει το θεατρόφιλο κοινό όλου του κόσμου, ενώ παίζεται συνεχώς χωρίς καμία διακοπή (!), για 63 συνεχόμενα χρόνια στο Λονδίνο και για ολόκληρες δεκαετίες σε άλλες μεγαλουπόλεις του κόσμου.

Μετά από ένα έγκλημα στην οδό Κάλβερ του Λονδίνου, έξι παράξενοι κι ετερόκλητοι επισκέπτες συγκεντρώνονται σε μία πανσιόν, έξω από την αγγλική πρωτεύουσα και μαζί με το νεαρό ζευγάρι των ιδιοκτητών μπλέκουν σε μία περιπέτεια μυστηρίου, με ένοχα μυστικά από το παρελθόν, συνεχείς ανατροπές στην εξέλιξη και την πλοκή της, μέχρι την συγκλονιστική αποκάλυψη στο τέλος.

Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η γνωστή στο λαρισινό κοινό, Χρυσούλα Χρήστου, στην πρώτη συνεργασία της με την Ερασιτεχνική Σκηνή, το ομολογουμένως εντυπωσιακό σκηνικό, δημιούργησε ο επί εικοσαετία και πλέον σκηνογράφος της Σκηνής, Γιάννης Γεωργιάδης και την θαυμάσια – υποβλητική – μουσική συνέθεσε η από πέρυσι συνεργάτις του σχήματος, Λαρισαία συνθέτης, Βιργινία Καραγιώργου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σκηνής, Σοφία Βαναργιώτη, Μαρία Μπούρμπουλα, Χρήστος Ορκόπουλος, Παναγιώτα Τσιανογιάννη, Γιάννης Τσιάτσιος, Δημήτρης Χασάπης, Κώστας Χατζηστεργίου και Γιάννης Χλόπτσιος.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 ευρώ, ενώ χωρίς αντίτιμο μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση οι άνεργοι και τα παιδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ