ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας θέλοντας να συμβάλλει σε πιθανή αντιμετώπιση της ανεργίας και επιθυμώντας να αναδείξει τις ευκαιρίες απασχόλησης στον Τουρισμό, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με το Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής, με το ΤΕΙ Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν οι προοπτικές σταδιοδρομίας στον τουριστικό κλάδο. Η ενημερωτική εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο Metropol.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εργαζόμενους ή μη που αναζητούν μια ευκαιρία για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας.

Από την Ένωση Ξενοδόχων θα παρουσιαστούν οι θέσεις εργασίας σε τουριστικές επιχειρήσεις, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα παρουσιάσει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού Πολιτισμού», το ΤΕΙ Θεσσαλίας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων και το Κέντρο Δια Βίου μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ θα παρουσιάσει το αναμενόμενο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Voucher για τον τουρισμό».

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 2410 255715 , info@alphamarketing.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ