ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Β.ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση πως θα βρίσκεται κοντά στους πολίτες και τις ανάγκες τους, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης περιόδευσε στην Αγιά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο, καταγράφοντας τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους, ενημερώνοντάς τους ταυτόχρονα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Κόκκαλης σημείωσε με νόημα πως «δεν χρειάζεται να είναι προεκλογική περίοδος για να έρχεται σε επαφή ο πολίτης με τον εκπρόσωπό του στο κοινοβούλιο. Οι παλαιοκομματικές αυτές πρακτικές του χθες ήταν η αιτία που τραυματίστηκε σοβαρά η σχέση εμπιστοσύνης του πολίτημε το πολιτικό σύστημα, ένας τραυματισμός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για όλα τα δεινά που περνάει σήμερα η πατρίδα».

Μιλώντας για την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές ο βουλευτής των ΑΝΕΛ πρόβλεψε ότι πολύ σύντομα «μια νέα συμφωνία θα έρθει στην βουλή η οποία θα αποδεικνύει πως όταν διαπραγματεύεσαι με σθένος και αίσθηση του εθνικού καθήκοντοςκαι της εντολής του λαού, τότε τα αποτελέσματα είναι για όλους καλύτερα».

FWTOS XRYSAS 047«Οι στιγμές είναι δύσκολες γιατί φαίνεται πως οι δανειστές, κλείνοντας τη στρόφιγγα της ρευστότητας πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση όσο μπορούν για να δεχθεί μια ακόμη φορά τις εξοντωτικές πολιτικές της λιτότητας. Η κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας δεν έχει λάβει τέτοια εντολή από τον ελληνικό λαό. Γι αυτό και η διαπραγμάτευση είναι επίπονη», σημείωσε ο Λαρισαίος βουλευτής.

Τέλος, τους ενημέρωσε για ολες τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, στον τομέα δηλαδή για τον οποίο είναι υπεύθυνος, επισημαίνοντας τους με νόημα και διαβεβαιώνοντας τους πως  οι υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου έχουνλάβει εντολές να βρίσκονται κοντά στον αγρότη, ειδικά όταν αυτός πλήττεται από καιρικά φαινόμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ