ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Η φράση φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην υπόθεση των διαμαρτυριών που ακούγονται από τη Λαμία για την κατάργηση του γραφείου της 5ης ΥΠΕ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, αφού όπως μαθαίνουμε αυτό που έγινε ήταν να καταργηθεί ένα γραφείο που δεν είχε καμία νομική υπόσταση και το κυριότερο δεν έπαιζε κανένα ρόλο στη διοίκηση της υγείας στα όρια ευθύνης της 5ης ΥΠΕ.

Μάλιστα κάποιοι που γνώριζαν εκ των έσω τί συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια με το συγκεκριμένο γραφείο υποστήριζαν ότι ήταν επιλογή τοπικών κυβερνητικών βουλευτών τωνπροηγούμενων διακυβερνήσεων και είχε στηθεί για να εξυπηρετεί κάποιον εκ των τοπικών βουλευτών.

Ασε που για τη λειτουργία του γραφείου που είχε πανάκριβα έπιπλα και προσωπικό που είχε αποσπαστεί από το νοσοκομείο υπήρξαν και καταγγελίες στο σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης, αφού σε καμία άλλη ΥΠΕ δεν υπάρχει γραφείο αλλού εκτός από την έδρα της ΥΠΕ.

 

Τέλος πρέπει να πούμε ότι η κατάργηση του γραφείου έγινε με υπουργική παρέμβαση ενώ υπέρ του να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις οργανικές τους θέσεις στο νοσοκομείο της Λαμίας είχε ταχθεί και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείο Λαμίας.

 

Ας πάψουν λοιπόν κάποιοι να διαμαρτύρονται ευλογώντας σπατάλες και ας σταματήσουν και κάποιοι εντός της ΥΠΕ να σκέφτονται μεσοβέζικες λύσεις για να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ