ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δ.Τεμπών που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος  Παιδείας του Δήμου  Τεμπών σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας( Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ) το Σάββατο 23 Μαΐου στο Συκούριο.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις φιλαρμονικές των δήμων Τρικκαίων, Ελασσόνας, Τυρνάβου και Τεμπών.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης  πραγματοποίησε  ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος και τον συντονισμό της εκδήλωσης ειχε η γραμματέας του ΔΟΠΑΠΕΠ  κα Βασιλική Μπαρμπούτη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση  απηύθυναν  ο βουλευτής της Ν.Δ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος .

φιλαρμ3 φιλαρμ1Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών .κ.Κολλάτος ανέφερε: “Φίλες και φίλοι σας καλωσορίζουμε στο 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικής του Δήμου Τεμπών. Η Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών συνεχίζει την πολύχρονη πολιτιστική -μουσική παράδοση. Σήμερα εγκαινιάζουμε έναν καινούριο θεσμό με το  1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικής οπου αναδεικνύουμε και προβάλλουμε την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας.

Εκ μέρους μου και παντα στο μέτρο του δυνατού μέσα από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου , θα είμαι στο πλευρό αυτής της σημαντικής προσπάθειας έτσι ώστε από κοινού να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας μέσα και έξω από τα όρια του Δήμου μας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δήμους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και βρίσκονται απόψε εδώ μαζί μας”.

Στο τέλος της εκδήλωσης  έγιναν βραβεύσεις των Μαέστρων της κάθε φιλαρμονικής, καθώς και μια μικρή δεξίωση που διοργάνωσε  ο  ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών για τις  φιλοξενούμενες φιλαρμονικές και πάντα με την στήριξη και βοήθεια των χορηγών της βραδιάς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ