ΦΑΡΜΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΣΓΑΛΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Τις εγκαταστάσεις της Φάρμας Καραφύλλη, μέλους του Συνεταιρισμού “ΘΕΣγάλα – Πιές” στα Δένδρα Τυρνάβου, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου 75 μαθητές της Α’ και Ε’ τάξης των 4ου και 37ου Δημοτικών Σχολείων  Λάρισας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Αγωγής Υγείας των σχολείων για την ενότητα “Φροντίζω και προστατεύω το σώμα μου”. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τους ιδιοκτήτες της φάρμας, αλλά και τα στελέχη του συνεταιρισμού στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για τον κύκλο ζωής των αγελάδων, την παραγωγή αγελαδινού γάλακτος, αλλά και τις διατροφικές συνήθειες των ζώων προκειμένου το γάΜΟΤΙΚΩΝλα που παράγουν να είναι υψηλής διατροφικής αξίας. Ενημερώθηκαν ακόμα για το δίκτυο των Αυτόματων Πωλητών Γάλακτος του Συνεταιρισμού, το οποίο τροφοδοτείται καθημερινά με φρέσκο γάλα υψηλής ποιότητας, που παράγεται στις φάρμες του Συνεταιρισμού.

Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γραμματή Καΐπη (Α1) και Ειρήνη Δαούλα – Θεοδωροπούλου (Α2) καθώς και του 37ου Φωτεινή Καζάνα – Ζαφείρη (Α’ τάξη) και Δημήτρης Νασιάρας (Ε’ τάξη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ