ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πρασίνου και Αμαξοστασίου παρακαλούνται οι πολίτες της Ελασσόνας όπως:

  • Προχωρήσουν άμεσα στην κοπή των χόρτων, εντός των ιδιωτικών οικοπέδων, καθώς αυξάνεται πλέον ο κίνδυνος πυρκαγιών
  • Χρησιμοποιούν τους ειδικούς κάδους, με τους οποίους έχει ήδη εφοδιαστεί ο δήμος Ελασσόνας και έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, για την ανακύκλωση των γυαλιών.
  • Ενημερώνουν την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ελασσόνας πριν βγάλουν και τοποθετήσουν πάσης φύσεως υλικά και μπάζα σε κοινόχρηστους χώρους, με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό των υπηρεσιών ώστε αυτά να μην μένουν στη δημόσια θέα, προκαλώντας αλυσιδωτά προβλήματα. (τηλ. Επικοινωνίας 24930 – 24970).
  • Παρακαλούνται επίσης οι καταστηματάρχες της πόλης να προβαίνουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας, όταν θέλουν να πετάξουν υλικό που δεν χρειάζονται, ώστε να προγραμματιστεί έγκαιρα η αποκομιδή τους.

 

Στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι μια πόλη καθαρή, τακτοποιημένη και λειτουργική. Καμία όμως ενέργεια των αρχών και υπηρεσιών της πόλης δεν μπορεί να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα χωρίς την βοήθεια του πολίτη.

 

Καλούμε λοιπόν όλους όσους ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη της Ελασσόνας να βοηθήσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας για να μπορέσουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Είναι καθήκον όλων μας.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com