ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 

Η υλοποίηση πέντε ημερησίων εκδρομών, σε διαφορετικούς προορισμούς για τα μέλη των ΚΑΠΗ της Λάρισας, που θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν, έχει αποφασίσει ο Δήμος Λαρισαίων. Οι εκδρομές θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες για ημερομηνίες και προορισμούς οι ηλικιωμένοι θα απευθύνονται στην κοινωνική λειτουργό του κάθε ΚΑΠΗ στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι.

Εκδήλωση της χορευτικής ομάδας του Γ’ ΚΑΠΗ

Eν τω μεταξύ, την περασμένη Τρίτη 26 Μαιου πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της χορευτικής ομάδας του  Γ΄ ΚΑΠΗ (2014 – 2015).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Γ ΚΑΠΗ  «το χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς τοπικούς χορούς τους οποίους δίδαξε ο κ. Δημοσθένης Ζεπέλας, χοροδιδάσκαλος ο οποίος αφιλοκερδώς προσέφερε όλο το χρόνο την δουλειά του και γι΄ αυτό θερμά τον ευχαριστούμε.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε τους υπέροχους μουσικούς οι οποίοι συνόδευσαν το χορευτικό χωρίς αμοιβή. Ήταν ο Μάριος Σαρακατσιάνος (λαούτο, τραγούδι ). ο Κώστας Κωστούλης (κλαρίνο ), ο Θάνος Ρούμπος (βιολί ) και ο Γιάννης Σαμόλαδος (κρουστά). Οι πιο πάνω μουσικοί είναι καθηγητές του εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής ” Μελωδία ” που θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο επί της Παναγούλη 26.

Ήταν μία υπέροχη βραδιά πλαισιωμένη από πάρα πολλά μέλη του ΚΑΠΗ οι οποίοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχήθηκαν στους ηλικιωμένους υγεία – χαρά – ευτυχία ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ κ. Κωνσταντίνος Τσαούσης, η Δ/ντρια Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ευθυμία  Ζιώγα και ο πρόεδρος του 3ου Διαμερίσματος κ. Ζέβλας Κωνσταντίνος.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ