ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ Α’ ΔΟΥ  ΛΑΡΙΣΑΣ

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και δρομολογούμε την κλιμάκωσή τους παραμένοντας σε αγωνιστική ετοιμότητα. Τίποτα δεν αποκλείεται, ακόμη και το ενδεχόμενο νέων μπλόκων», δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας  που πραγματοποιήθηκε στην Α’ ΔΟΥ Λάρισας.

Με ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «… που δεν τηρεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις» και κάνοντας λόγο για φοροληστεία  ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας μίλησε  για αφανισμό του αγροτικού κόσμου, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων Αρ. Γαϊτάνης  περιγράφοντας ως τραγική την κατάσταση μετά τα κρούσματα καταρροϊκού  πυρετού, το θέμα των εξισωτικών και την «… άγρια φορολόγηση των κτηνοτρόφων».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε συνάντηση που ακολούθησε με το  δ/ντή  της Α’ ΔΟΥ Ζήση Μπαλμπούζη  οι εκπρόσωποι των αγροτών επανέλαβαν τη θέση τους «… για αντίδραση απέναντι στη φοροληστεία», ζητώντας παράλληλα κατάργηση των χαρατσιών, μείωση ΦΠΑ, οικογενειακό  αφορολόγητο 30.000 ευρώ προσαυξημένο με  5.000 για κάθε παιδί κλπ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ