ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής  με θέμα την ΕΙΡΗΝΗ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα. Στην έκθεση πήραν μέρος με τα έργα τους παιδιά σχολείων της πόλης μας.

Τα παιδιά ζωγράφισαν με φαντασία, πρωτοτυπία, μεράκι και τόνισαν με τον δικό τους τρόπο το πόσο ευεργετική για τα ίδια και τον κόσμο είναι η Ειρήνη, η φιλία και η αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε ο συνθέτης Δημήτρης Φωτιάδης και οι συνεργάτες του.

25 23Τους επισκέπτες ξενάγησαν τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης ενώ η πρόεδρος Δήμητρα Παπαστεργίου αναφέρθηκε με συντομία στο ιστορικό της ίδρυσης της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. και της φιλειρηνικής δράσης της.

Η έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα την ΕΙΡΗΝΗ είναι αφιερωμένη στα 60 χρόνια ζωής της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε και στα 70 χρόνια από τη μεγαλύτερη αντιφασιστική νίκη των λαών ( 9 Μάη 1944 ).

Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 4 Ιουνίου. Ώρες επίσκεψης είναι οι ώρες λειτουργίας της Δ.Π.Λ-Μ.Γ.Ι.Κ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσκαλούμε τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά και τους γονείς να επισκεφθούν την έκθεση και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη δουλειά των παιδιών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com