ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ  ΖΗΤΗΣΕ Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 

Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων της επαρχίας Ελασσόνας είχε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, παρουσία αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής για το επόμενο χρονικό διάστημα και εξετάστηκαν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις κοινότητες της επαρχίας, ενώ υπήρξε και ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου για θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν όλους τους εμπλεκόμενους με τη διαχείριση της καθημερινότητας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η νέα δημοτική αρχή στηρίζει πολλά στη συνεργασία με όλους όσους εμπλέκονται στην διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών. Είναι γνωστό πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων, με κυριότερα αυτά της έλλειψης πόρων και προσωπικού. Αυτός είναι ένας επιπρόσθετος σοβαρός λόγος που οφείλει να οδηγεί τους πάντες στον καλύτερο συντονισμό και προγραμματισμό δράσεων και ενεργειών. Οι συναντήσεις με τους προέδρους των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων της επαρχίας αποσκοπούν σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση και γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι τακτικές. Άλλωστε κοινός στόχος όλων είναι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της επαρχίας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ