ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με τις διαπιστώσεις για το συνέδριο της ΚΕΔΕ από το δήμαρχο Π. Σαρχώση και τον πρώην δήμαρχο Ν. Μαλάκο που συμμετείχαν στις εργασίες του ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου το βράδυ της Πέμπτης με τους δύο αιρετούς να συμφωνούν ότι ήταν ένα συνέδριο “σούπα” που έγινε για να ενισχύσει το ηγετικό προφίλ του κ. Πατούλη αλλά και του φίλου του Δ. Αβραμόπουλου.

Πάντως ο κ. Μαλάκος το πήγε και πιο μακριά εξαπολύοντας βολές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών για την εισήγηση που παρουσίασε ο κ. Βούτσης στο συνέδριο. Την τοποθέτηση και των δύο σχολίασε ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης που υποστήριξε ότι παρακολούθησε ζωντανά μέσω διαδικτύου το συνέδριο διαπιστώνοντας ότι έγιναν σημαντικές εισηγήσεις από το δ.σ. της ΚΕΔΕ. Πάντως ο κ. Ροντούλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει θετικά και την παρουσία Σαμαρά στο συνέδριο.

Βολές κατά του δημάρχου Π. Σαρχώση για το τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της καρπόπτωσης με την επίσκεψή του στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, εξαπέλυσε ο κ. Ροντούλης λέγοντας ότι πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, αφού δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά του για ένταξη της ζημιάς στον ΕΛΓΑ με αποτέλεσμα οι αγρότες να περιμένουν αποζημίωση από τα ΠΣΕΑ. Τις βολές του κ. Ροντούλη δεν άφησε ασχολίαστες ο δήμαρχος ο οποίος πέταξε το καρφί λέγοντας ότι ο κ. Ροντούλης θα μπορούσε ως υφυπουργός να εντάξει την καρπόπτωση στα ζημιογόνα αίτια του ΕΛΓΑ και όχι να κατηγορεί τώρα τη δημοτική αρχή.

Εν τω μεταξύ θετικά σχολιάστηκε από συμβούλους και άλλων παρατάξεων το σχόλιο του Γ. Σακοράφα της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην επιμονή του κ. Ροντούλη να χαρακτηρίζει λαθρομετανάστες όλους τους πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα από χώρες της Ασίας που βρίσκονται σε πόλεμο: “Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι στη γη, αλλά πρόσφυγες οι οποίοι αναγκάζονται να φύγουν λόγω πολέμων ή και άλλων καταστροφικών αίτιων, από τον τόπο τους”, ανέφερε ο κ. Σακοράφας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ