ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΙΑΙΝΗ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

 

Σε ένα από τα ποιο δυνατά όπεν της Ευρώπης, στο ΟΠΕΝ της Αυστρίας, το οποίο διεξήχθη στην πόλη Ίνσμπρουκ  με την συμμετοχή 2000 αθλητών, Εθνικών ομάδων και Συλλόγων από 40 χώρες  συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος TAEKWONDO Τυρνάβου.

Εκεί η Κωνσταντίνα Σιαΐνη κατέκτησε μετά από τέσσερις αγώνες το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία -59 κορασίδων, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία .

Στον πρώτο αγώνα κέρδισε με τεχνικό Νόκ άουτ 15-3 και διαφορά 12 πόντων την αθλήτρια της Μεγάλης Βρετανίας, στον δεύτερο την αθλήτρια της Εθνικής Σερβίας 7-4, στον ημιτελικό την αθλήτρια της Εθνικής Πολωνίας 5-3, χάνοντας στον τελικό 7-2 από την έμπειρη αθλήτρια της Φινλανδίας.

Ο Μπεκιάρης Ιωάννης έκανε αξιόλογη εμφάνιση χάνοντας από τον αθλητή της Ισπανίας σε μια από της δυσκολότερες κατηγορίες αυτήν των 41 κιλών παίδων.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές Κωνσταντίνα Σιαίνη για το αργυρό μετάλλιο και Ιωάννη Μπεκιάρη για την εμφάνισή του και τους εύχεται καλή συνέχεια στα διεθνή τερέν, καθώς επίσης και την διεθνή διαιτητή κ. Σωτηρία Μπάρδα που για άλλη μια φορά απόδωσε τα μέγιστα σε μια διεθνή διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ