ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ “ΚΡΗΤΗ 2”

Κατάσταση ομηρίας υπήρξε ξαφνικά στις 3.30 το πρωί στο επιβατικό πλοίο «Κρήτη 2» το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πειραιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 25χρονος επιβάτης κρατούσε όμηρο συνομήλικη συνεπιβάτη απειλώντας την με σπασμένο γυαλί. 

Ο άνδρας έσπασε ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι που βρισκόταν κοντά του και άρπαξε μια γυναίκα που είχε την ατυχία να κοιμάται δίπλα του, πριν προλάβει ο άνδρας της να αντιδράσει. Ο δράστης τέθηκε άμεσα υπό την επιτήρηση του πληρώματος, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν για ασφάλεια. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και με το που έδεσε το πλοίο στο λιμάνι, στο σημείο πρόσδεσης περίμενε κλιμάκιο αστυνομικών και ειδικός διαπραγματευτής, ενώ ο δράστης που δεν είχε εκφράσει κάποιο αίτημα, συνελήφθη αμέσως, βάζοντας τέλος στην περιπέτεια για δεκάδες επιβάτες του πλοίου Κρήτη ΙΙ και ειδικά για τη γυναίκα που βρέθηκε όμηρος στα χέρια του.

omhros2Ευτυχώς η γυναίκα έχει ένα πολύ ελαφρύ τραύμα στο λαιμό, ωστόσο δεν κινδυνεύει η υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν εκτός εαυτού και από τη συμπεριφορά του το πλήρωμα έκρινε ότι πρέπει να βρι8σκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

Στο πλοίο επέβαιναν περίπου 614 άτομα.

 

φωτο από ΝΕΡΙΤ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ