ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση με τον τίτλο “Ο Μάγος του Οζ”, έδωσαν στις 28 Μαίου οι μαθητές της Στ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου. Πρόκειται για μια αξιολογότατη παράσταση, όπου τα παιδιά εντυπωσίασαν με την παρουσία τους.

Η θεατρική παράσταση ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύμηνης προσπάθειας των παιδιών στα πλαίσια υλοποίησης πολιτιστικού προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων. Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις, διάβασαν σενάρια και έκαναν την κριτική τους και τις δικές τους σκηνοθετικές και σκηνογραφικές προτάσεις. Δούλεψαν ομαδικά και συνεργατικά.

VAS10137 VAS10095Η παιδική παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία Ψαθά Φωτεινής, μουσική Γιαννή Αλέξανδρου, σκηνικά Αλεξάνδρας Διψάνα, κοστούμια Ελένης Ψύρρα, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Μπλάκου Θεοδώρα. Για τις κατασκευές που χρησιμοποιήθηκαν στην παράσταση βοήθησαν οι εκπαιδευτικοί Μάρια Τζήκα και Νάντια Λούκορου.

Τέλος, ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια τους το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Δήμο Τυρνάβου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη χορηγία τους στα σκηνικά και στα κοστούμια αξίζουν στους κ. Ζάβαλο Αντώνη και την εταιρία Cartontec, κ. Νίκο Σιαφαρίκα, κ. Ζήση Τσούγκο, κα Δέσποινα Σούρδα και το κατάστημα Cocolino καθώς επίσης και στους κ. Σαμουλαδά Βασίλη και Απειρανθίτη Νίκο για τους φωτισμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ