ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛ, ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΡΩΓΗ»

Με την εξέταση δύο μαρτύρων ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει το κέντρο αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» εναντίον εργαζομένων και στελεχών του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και πιο συγκεκριμένα εναντίον του προέδρου του ΕΚΛ Τ. Τσιαπλέ  αλλά και της προέδρου και των μελών της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Ιδιωτικών Κλινικών.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου, με το κέντρο αποκατάστασης να ζητά την κήρυξη της απεργίας των εργαζομένων για την καταβολή των δεδουλευμένων 8 μηνών ως παράνομη και καταχρηστική αλλά και την απαγόρευση μελλοντικής απεργίας με το ίδιο αίτημα!!

Θυμίζουμε πως στην ίδια ημερομηνία (9/6) εκδικάζεται μήνυση της διεύθυνσης της γαλακτοβιομηχανίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» σε βάρος του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του ταμία του ΕΚΛ κκ. Τσιαπλέ, Λιόλιου και Τσερβούλη, μελών της διοίκησης του συνδικάτου γάλακτος, του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου, τριών συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ Τρικάλων καθώς και του νομικού συμβούλου του ΕΚΛ για συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις των εργαζομένων της βιομηχανίας το 2012.

Να δούμε που θα πρωτοπάνε οι συνδικαλιστές…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ