ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τις ευχαριστίες τους προς τη δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον και τη διάθεση να συνδράμει στην προσπάθεια πλήρους κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που καίει όγκους εναλλακτικών καυσίμων στην βιομηχανία ΤERRA,  εξέφρασαν στο δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Πυροσβεστών νομού Λάρισας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο δημαρχείο, τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Πυροσβεστών ν. Λάρισας, συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της Ενωσης και για τα οποία ζητήθηκε η βοήθεια και συμπαράσταση του κ. Καλογιάννη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων και σε ότι αφορά στην πυρκαγιά στην ΤΕRRA, εξέφρασε για άλλη μια φορά την βούληση του να συνδράμει ο Δήμος, όπου χρειαστεί, τονίζοντας ότι οι συναρμόδιες αρχές  πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά το ζήτημα, προκειμένου αφενός να σβήσει πλήρως η πυρκαγιά και αφετέρου να απεγκλωβιστούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που αυτή τη περίοδο έχουν επιβαρυμένο φόρτο, λόγω της αντιπυρικής περιόδου. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων, προ ημερών, είχε άμεσα ανταποκριθεί στην έκκληση της διοίκησης της ΠΥΛ για συνδρομή με χωματουργικά μηχανήματα, ωστόσο η ιδιοκτησία της επιχείρησης είχε αντιδράσει, ζητώντας την απομάκρυνσή τους από την επιχείρηση.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα ο κ. Καλογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα τα εξετάσει και βοηθώντας όπου χρειαστεί για την εξεύρεση λύσεων.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Δ.Σ. της Ενωσης Πυροσβεστών μετείχαν ο πρόεδρος κ. Βασίλης Ρούντος, ο αντιπρόεδρος κ. Ευαγ. Μακρής, ο γενικός γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Γαβριάς και ο ταμίας κ. Χρήστος Δαούλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ