ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

Επίθεση στη δημοτική αρχή του Τυρνάβου για αδιαφορία στην αντιμετώπιση προβλημάτων των αγροτών με αφορμή την αδυναμία άρδευσης καλλιεργειών στην περιοχή ¨”Γιακάς” των Δελερίων, εξαπολύει η παράταξη “Δράση Πολιτών”. Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής Στ. Ροντούλης αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από συνεχή παράπονα και εκκλήσεις ντόπιων παραγωγών, κλιμάκιο της ‘’Δράσης Πολιτών’’ με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη, μετέβη στην περιοχή ‘’Γιακάς’’ των Δελερίων.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι επί σειρά ημερών παραμένει σπασμένος ένας βασικός αγωγός άρδευσης, γεγονός που προκαλεί τεράστια προβλήματα στους αγρότες της περιοχής (κυρίως ροδακινοπαραγωγούς), οι οποίοι σε λίγες μέρες θα συλλέξουν την παραγωγή τους και γι αυτό χρειάζονται απεγνωσμένα το νερό.

Οι ντόπιοι παραγωγοί δήλωσαν εξοργισμένοι από την αδράνεια του υπεύθυνου αντιδημάρχου, χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις εναντίον του και ζήτησαν την άμεση  παρέμβαση της ‘’Δράσης Πολιτών’’, για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Η ‘’Δράση Πολιτών’’, λοιπόν, μετά από επιτόπια παρουσία  και τη λήψη αποδεικτικού φωτογραφικού υλικού, είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιήσει το θέμα, προκειμένου να αφυπνίσει τους υπεύθυνους, ώστε επιτέλους να αντιληφθούν το πρόβλημα και να δράσουν αποτελεσματικά.

Υποστηρίζουμε, πάντως, ότι ο βασικός υπεύθυνος της ολιγωρίαςπου επιδεικνύεται από την πλευρά του Δήμου δεν είναι ο κ. Χατζηκρανιώτης, αλλά ο κ. Σαρχώσης. Ο άνθρωπος συνεχίζει να παραμένει σε κατάσταση αυτάρεσκης νιρβάνας. Του αρκεί που έγινε δήμαρχος. Άντε τώρα και εις ανώτερα. Με τους αγρότες, όμως, τί θα γίνει;”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ