ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο λήξης του έργου «Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Apathtoequality» διοργανώνει το AgroStartup – Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας για άτομα που θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στον αγροτικό χώρο της Θεσσαλίας.

Το AgroStartup περιλαμβάνει τη διοργάνωση μιας σειράς Εργαστηρίων Συμβουλευτικής Υποστήριξης σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Θεσσαλίας με πρώτο σταθμό την Ελασσόνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, κερδίζοντας παράλληλα συμβουλευτική καθοδήγηση από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και εμπειρογνώμονες για το ξεκίνημα της επιχείρησής τους, εκπαιδευτικό υλικό σε θέματα επιχειρηματικότητας και δωρεάν μαθήματα στο μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος καθώς και για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση,  μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του AgroStartupwww.agrostartup.entre.gr ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Αλεξάνδρου Θεόδωρο (2410-626943). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου 2015, ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Ωδείου Ελασσόνας (Παλιά Σφαγεία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ