ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοκινητική παράσταση με τίτλο «Ο Ποντικούλης, ο Φαλτσούλης και το μελαγχολικό πιάνο» από τα τμήματα προωδειακής και το φυτώριο της χορωδίας της μουσικής σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Ε. Τσιούκα, Ε. Τσιρώνη, Κ. Μιχαλούλη, Ζ. Τόλιου, Μ. Σαμπάνη και Σ. Τσιαρδάκα.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στο χαιρετισμό του εξήρε το έργο που επιτελείται στη Μουσική Σχολή από τους καθηγητές γεγονός που αποτυπώνεται στο μεγάλο αριθμό των παιδιών που φοιτούν σε αυτήν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Α. Χατζούλης, η αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου-Κιλελέρ Ι. Πινάκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Φιλιππούλης και Ρ. Κομήτσας, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κιλελέρ και OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠλατυκάμπου Α. Κοντογιάννης και Δ. Καρατσίβος, τοπικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της επιτροπής της Μουσικής Σχολής Α. Παπαδημητρίου, η καλλιτεχνική διευθύντρια Α. Ζησοπούλου και πλήθος κόσμου.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 20:30 το παράρτημα Πλατυκάμπου –Γαλήνης της Μουσικής Σχολής διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Γαλήνης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ