ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ -ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους αγρότες σε ετοιμότητα για νέους αγώνες ώστε να εμποδιστεί η καταστροφική πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας που ετοιμάζεται να εφαρμόσει και η νέα κυβέρνηση, εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«Η οικονομική κατάσταση χειροτερεύει με τη μείωση των ενισχύσεων εξαιτίας της νέας ΚΑΠ που θα φτάσει πάνω από 50% ως το 2019. Από κοντά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει τον νόμο της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που οδηγεί σε άγρια φοροληστεία με 13% από το πρώτο ευρώ και προκαταβολή 27,5%, φορολόγηση των επιδοτήσεων από τις 12.000 ευρώ και πάνω, παρότι άλλα λέγανε προεκλογικά. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι παραγωγοί Αγιάς και Τυρνάβου αντιμετωπίζουν έντονα φαινόμενα καρπόπτωσης στα δέντρα εξαιτίας του παγετού και των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν όλη την προηγούμενη περίοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, απευθύνει πρόσκληση στους  αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το ΠΑΜΕ με προσυγκέντρωση αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 Ιούνη 2015 στις 7μμ στο ΕΚΛ και συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας,  στις 8 το βράδυ, «ενάντια στο νέο μνημόνιο που βρίσκεται στα σκαριά, ενάντια στις αντιαγροτικές αποφάσεις Ε.Ε. και ελληνικής κυβέρνησης, διεκδικούμε τα αιτήματα επιβίωσης που προτάσσει το συνεπές αγροτικό κίνημα της χώρας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ