«ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΛΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Σε δημοτικά σχολεία του δήμου Κιλελέρ υλοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του δήμου και την εκπαιδευτική ομάδα του Εργαστηρίου «Καλικατζούρα», μια εναλλακτική και ιδιαίτερα παιδαγωγική εκδήλωση για τους μαθητές στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας του περιβάλλοντος και της ανακύκλωσης.

Μια σειρά από παιδαγωγικές και εποικοδομητικές δραστηριότητες της εκπαιδευτικής ομάδας “Καλικατζούρα” ενθουσίασαν τα παιδιά από τα δημοτικά σχολεία Κιλελέρ, Αρμενίου,1ο και 2ο Πλατυκάμπου, Χάλκης, Ομορφοχωρίου και Μελισσοχωρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εικαστικά δρώμενα, κινητικά ομαδικά παιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και δραστηριότητες δημιουργικότητας & λογοτεχνίας οι οποίες σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν από την ομάδα του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Καλικατζούρα».

kli2Σε μία εποχή όπου τα «σκουπιδάκια» έγιναν εφιάλτης του περιβάλλοντος, μικροί και μεγάλοι έγιναν «υπερήρωες» και προσπάθησαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια της διάσωσης του περιβάλλοντος συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της ανακύκλωσης.

Η υπεύθυνη του εργαστηρίου κα Φωφώ Πασαλίδου καθώς επίσης και η εκπαιδευτική ομάδα ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο αγροτικής πολιτικής, πρασίνου και καθαριότητας κ. Βάιο Βισβίκη για τη συνεχή και ουσιαστική στήριξη στις προσπάθειες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ