ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Μια επικίνδυνη για τη δημοκρατία και το λαό συμπεριφορά εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα αρκετοί, δυστυχώς, πολιτικοί, που προέρχονται κυρίως από τα κόμματα της προηγούμενης μνημονιακής συγκυβέρνησης οι οποίοι φαίνεται ότι ζήλεψαν τη δόξα των κομμένων από τα κανάλια χρυσαυγιτών, αψηφώντας τον κίνδυνο να δημιουργήσουν στους τηλεθεατές την εντύπωση ότι η πολιτική γίνεται με συμπεριφορές αλά Κασιδιάρη.

Τελευταίο λυπηρό κρούσμα ο Γρηγόρης Ψαριανός χθες το βράδυ όταν άρχισε να κουνά το δάκτυλο και να σπρώχνει με αυτό τη Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία μάλιστα  αποκάλεσε και αντιμνημονιακό σούργελο, αναγκάζοντάς την να φύγει από την εκπομπή καταγγέλλοντας αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.

Επιθετική συμπεριφορά εκδήλωσε χθες το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη, παρόμοια συμπεριφορά εκδηλώνει συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μιλά απαξιωτικά και γεμάτος νεύρα για τους σημερινούς κυβερνώντες, έχουμε την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τον κ. Καραγκούνη, τον κ. Βρούτση, τον Κωνσταντινόοπουλο και το Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ογκόλιθο της πολιτικής Αδωνι, που έχει κάνει τη δική του σχολή.

Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό, αλλά και οι δημοσιογράφοι που τους φιλοξενούν παραβλέπουν τον κίνδυνο να περάσει στον κόσμο η αντίληψη ότι καλά έκαναν και έβριζαν τους συνομιλητές τους οι Χρυσαυγίτες όταν έβγαιναν στα κανάλια και ότι αυτό το χάος είναι η πραγματικότητα. Αλλά μάλλον λίγο τους νοιάζει για το που στέλνουν τον κόσμο και τί συνέπειες θα έχει αυτό για την Ελλάδα.

Γιάννης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ