Η «ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΠΗΛΟ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Πάπυρος, το Βιβλιοπωλείο PROSPERUS, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισα και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας (ΠΟ.Κ.Ε.Λ.), διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00, στην αυλή του Γαλλικού  Ινστιτούτου, την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιώργου Δουατζή : “Ανάσα από πηλό”.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα, για τη σχέση ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, για το βάρος των οικογενειακών βιωμάτων, για τη δύναμη και το νόημα της τέχνης, για τον άγνωστο κόσμο των εικαστικών, για τη δύναμη της φιλίας, για τις εκρηκτικές δυνάμεις που κρύβονται στις ψυχές των ανθρώπων που επιζητούν μια -τουλάχιστον αληθοφανή- δικαιολογία ύπαρξης.

Ομιλητής : Απόστολος Μπενάτσης, Αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων . Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους παρευρισκομένους με θέμα : «Διαπροσωπικές – ενδοοικογενειακές σχέσεις» και θα υπογράψει τα βιβλία του.

Διαβάζουν: ο Αργύρης Γιουρούκης καθηγητής – σκηνοθέτης, η Ευδοκία Ποιμενίδου-Χατζηδημητρίου συνταξιούχος εκπαιδευτικός και η Βανέσα Μπακάλη νομικός. Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Κούμα 28  (τηλ. 2410287508)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ