ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η έλλειψη προσωπικού και μέσων και το χωρικό εύρος ευθύνης του ΑΤ Τυρνάβου από τη μία και η αποσπασματική αντιμετώπιση κυκλοφοριακών θεμάτων τα τελευταία 4- 5 χρόνια από τις δημοτικές αρχές μετέτρεψαν σε εθιμοτυπική μία ακόμη επίσκεψη του δημάρχου Τυρνάβου στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο,

και μακάρι να διαψευστούμε, ότι το θέμα της αστυνόμευσης και της εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα παραμείνει ευχολόγιο, αν όχι όνειρο θερινής νύχτας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης επισκέφθηκε το νέο συνεχή φαινόμενα κλοπών σε σπίτια, επιχειρήσεις και ποιμνιοστάσια της περιοχής, υπενθυμίζοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαμε και έξαρση κλοπών αγροτικών προϊόντων που μπαίνουν αυτή την περίοδο και μέχρι το φθινόπωρο σε φάση συγκομιδής.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο του Τυρνάβου ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο παράνομο παρκάρισμα που είναι σε έξαρση στο κέντρο του Αμπελώνα.

Είναι πλέον βέβαιο ότι με τις επισκέψεις και τις συναντήσεις δεν λύνεται κανένα πρόβλημα και εκείνο που επείγει είναι η συντονισμένη άσκηση πίεσης της τοπικής κοινωνίας προς την πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ για αύξηση προσωπικού και εκσυγχρονισμό των μέσων στο Α.Τ. Τυρνάβου και παράλληλα ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού όπως είναι η διοχέτευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων εκτός πόλης, η αυστηρή απαγόρευση της στάθμευσης τους κεντρικούς δρόμους και η πάταξη του παράνομου παρκαρίσματος όχι με απειλές αλλά με μέτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ