ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕς ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ

Με ενωτική και αγωνιστική διάθεση, εν μέσω εξαιρετικά κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, άρχισαν την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015,οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Ε.ΠΑ.Μ., στο κιν/θέατρο “STUDIO” (Σταυροπούλου 33 & Σπάρτης, Πλ. Αμερικής).

Το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου είναι: «Ο άλλος δρόμος για την Πατρίδα μας» και σηματοδοτεί την ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ., που συνοψίζεται στα πέντε προτάγματα που συνομολογήθηκαν και καταγράφονται στην ιδρυτική του διακήρυξη:

– Μη αναγνώριση και μονομερής διαγραφή του χρέους.

– Ακύρωση των διεθνών δεσμεύσεων και των δανειακών συμβέσεων.

– Αποχώρηση από την ευρωζήνη και την Ε.Ε. και καθιέρωση εθνικού κρατικού νομίσματος.

– Τιμωρία των ενόχων.

– Εκλογή Συντακτικής Συνέλευσης διευρυμένης αυθεντικής εκπροσώπησης του ίδιου του λαού.

Την πρώτη μέρα θα γίνουν χαιρετισμοί του Α’ Συντονιστή της Π.Γ Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλου, του ιδρυτικού μέλους του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη και των προσκεκλημένων.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν την Παρασκευή το πρωί με την οριστική διαμόρφωση του προτεινόμενου προγράμματος, το οποίο θα εγκριθεί από το σώμα των συνέδρων που εξελέγησαν από τους πυρήνες του Μετώπου, σε ειδικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14/6 το απόγευμα, με την εκλογή νέων θεσμικών οργάνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ