Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Το πρώην μοντέλο, Sofia Hellqvist, παντρεύεται απόψε (Σάββατο) στη Στοκχόλμη, τον αγαπημένο της  Πρίγκιπα Carl Philip της Σουηδίας. Είναι η πρώτη φορά που μια …κοινή θνητή γίνεται πριγκίπισσα της Σουηδίας εδώ και αιώνες.

«Είναι μια πραγματική ιστορία της Σταχτοπούτας,” λέει ο ειδικός Roger Lundgren.

Αλλά, αντίθετα με το παραμύθι, αυτή η βασιλική ιστορία αγάπης δεν κύλησε ομαλά.

Τα νέα της σχέσης του ζευγαριού το 2010 προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή.

ggSWΗ νέα φίλη του διαδόχου ήταν γνωστή για την εμφάνιση της σε δημοφιλές ριάλιτι σόου της σουηδικής τηλεόρασης, το Paradise Hotel, το 2005, όπου νέοι, ελεύθεροι άνθρωποι ανταγωνίζονταν για να μείνουν όσο περισσότερο γίνεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Είχε, επίσης, φωτογραφηθεί τόπλες με ένα βόα σφιγκτήρα, για το ανδρικό περιοδικό Slitz.

Και διαθέτει και piercing, και τατουάζ και κουμπί στην κοιλιά της, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, της ζητήθηκε να τα αφαιρέσει πριν από το γάμο.

«Όταν ο Carl Philip και η Sofia συναντήθηκαν για πρώτη φορά, πολλοί άνθρωποι την κριτίκαραν, λόγω της προέλευσής της, της φωτογράφησης με μπικίνι, αλλά και εξαιτίας του reality show,” λέει η Johanna Lejon, δημοσιογράφος.

Εν τω μεταξύ η Catarina Hurtig,η δημοσιογράφος που πρώτη έδωσε την είδηση της σχέσης του ζευγαριού, λέει: «Στην αρχή έγινε αρκετά μεγάλη φασαρία γι ‘αυτήν τη σχέση. “Ίσως ήταν απολύτως φυσιολογική [η συμπεριφορά] της για μια Σουηδή έφηβο, αλλά ίσως δεν είναι το κατάλληλο υπόβαθρο όταν ερωτεύεσαι τον πρίγκιπα.»

Αλλά και οι δύο ειδικοί λένε ότι η στάση απέναντι της έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών. “Η Sofia έχει δείξει … ότι δεν βρίσκεται σε αυτή τη σχέση για την περιουσία και τη φήμη,” λέει η Johanna Lejon.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ