ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Κατώτερος τον περιστάσεων ήταν σήμερα ο Τύρναβος στο παιχνίδι ζωής και θανάτου με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 από τον αδιάφορο αντίπαλό του και να αποχαιρετήσει τη Β’ εθνική, αφού στο άλλο παιχνίδι η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε με 1 – 0 τον Αιγινιακό και παρέμεινε στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Χαραλαμπίδη που καίγονταν για τη νίκη δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες που θα τους οδηγούσαν στο γκολ. Ετσι το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις στο μεγαλύτερο μέρος του ενώ το γκολ που καταδίκασε την ομάδα του Τυρνάβου σημειώθηκε στο 34’ από τον Καταντασιάδη που πήρε τη μπάλα στη μικρή περιοχή μετά το σουτ που έκανε ο Καθάριος και βρήκε το δοκάρι του Πρίφτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τύρναβος είχε δοκάρι στο 2’ με τον Κυριάκο σε εκτέλεση φάουλ.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Διλμπέρης): Γιώτας, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καθάριος (Παλάσκας), Σαμουηλίδης, Πάτο, Καρακατσάνης, Βελλίνης.

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας, Φράνκο (Γεωργίου), Ντατίδης (Αλεξίου), Σουλιώτης, Παληγεώργιος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Κυριάκος.

Τα αποτελέσματα:

Αγροτικός Αστέρας-Τύρναβος 1-0

(34’ Καραντασιάδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 1-0

(74’ αυτ. Λιόλιος)

Πιερικός-Ζάκυνθος 0-3 (άνευ αγώνα)

Τελική βαθμολογία (10 αγώνες)

  1. Αγροτικός Αστέρας 22
  1. Ζάκυνθος 20
  1. Αναγέννηση Καρδίτσας 19

……………………………………………

  1. Τύρναβος 17
  1. Αιγινιακός 15
  1. Πιερικός 1 (έχει αποσυρθεί)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ