Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Ζ. ΠΑΡΛΙΤΣΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι στον Αμπελώνα ο βουλευτής ΑΝΕΛ νομού Λάρισας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του κινήματος κ. Βασίλης Κόκκαλης με τον πρόεδρο των Κτηνοτρόφων Αμπελώνα και μέλος του Δ.Σ ΠΕΚ , κ. Ζήση Παρλίτση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, και ειδικότερα συζητήθηκε διεξοδικά το πρόβλημα των κτηνοτρόφων με τους βοσκότοπους και κατά συνέπεια με την ΚΑΠ που δημιουργεί νέα μεγάλα προβλήματα εξ αιτίας του καθορισμένου πλαισίου από την ευρωπαϊκή νομοθεσία που βάζει νέους και συγκεκριμένους κανόνες.

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του κινήματος κ. Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε ικανοποιημένος για την έγκαιρη χορήγηση των εμβολίων για τον καταρροϊκό πυρετό στους κτηνοτρόφους και μεταξύ άλλων δήλωσε :

«Η σημερινή μας συνάντηση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και ουσιαστική. Κατεύθυνση μας είναι η επιτάχυνση της διαδικασίας συγκέντρωσης και συγκεντροποίησης  της κτηνοτροφίας, δεδομένο ότι στηρίζουμε με κάθε μέσο και τρόπο την τόνωση του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας.  Με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις μας,  αλλά και με τη συνεργασία μας με τον αγροτικό-κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας επιδιώκουμε στις σημερινές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, όχι απλά να στηρίξουμε την αγροτική ανάπτυξη αλλά και να συμβάλλουμε ώστε να καταστεί ένας από τους βασικούς  πυλώνες της οικονομίας μας»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ